Τηλέφωνα επικοινωνίας συντονιστικής επιτροπής Τραγάνας

Τηλέφωνα επικοινωνίας συντονιστικής επιτροπής Τραγάνας


Αλεξίου Αργύρης 6936950699



Κολιοφούτης Σταύρος 6944662705



Καστρίτσης Κώστας 6932453993

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση - Κινητοποίηση

Η συντονιστική επιτροπή Τραγάνας την Πέμπτη 1/4/2010 και ώρα 5 με 8 το απογευμα,θα ΄κάνει κατάληψη - άνοιγμα των διοδίων Τραγάνας για ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της Φθιώτιδας να συμμετέχουν ώστε να δώσουμε μια βροντερή απάντηση στην προετοιμασία του νέου σταθμού διοδίων στο Μώλο απο την εταιρία παραχώρησης.
Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας και σας περιμένουμε όλους στα διόδια Τραγάνας ΚΑΙ την Κυριακή 28/3/2010 και ώρα 12 το μεσσημέρι συμμετέχοντας στην απόφαση του Πανελλαδικού συντονιστικού για 2ωρη κατάληψη - άνοιγμα των διοδίων.
Συμπαράσταση και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις δήλωσαν η Κίνηση πολιτών Δήμου Αταλάντης καθώς και ο σύλλογος Σκάλας Αταλάντης.
Όπως κάθε φορά,προσυγκέντρωση 15 λεπτά νωρίτερα στον κόμβο της Τραγάνας.

1 σχόλιο:

  1. Το Αφεντικό, το σκυλί του και ο Νταβάς της γειτονιάς.
    (Προσοχή δεν είναι μύθος του Αισώπου αλλά η πραγματικότητα στη Ελλάδα τον 21ο αιώνα)
    .......Παραθέτω από το κείμενο μόνο το ηθικό δίδαγμα:

    Κατ’αρχήν θα πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε οτι ο καθένας από εμάς είτε είναι ιδιώτης επενδυτής (παραχωρησιούχος) είτε κάποιος τοπικός άρχοντας (εκλεγμένος από τον λαό), είτε απλός πολίτης θέλει για τον εαυτό του τα πάντα ή όπως αλλιώς λένε: ‘’και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο’’.
    Το πρόβλημα όμως που έχει παρουσιασθεί εδώ είναι οτι υπάρχει μια σύγχυση των ρόλων.Εμείς λοιπόν οι απλοί πολίτες ζούμε εδώ στο σπίτι μας και ό,τι αφορά τους άλλους, οι μεν πρώτοι είναι περαστικοί και φιλοξενούμενοι ενώ οι άλλοι είναι αυτοί που έχουν επιλεγεί ( από εμάς) να μας υπηρετούν. Δηλαδή τα αφεντικά είμαστε εμείς κι εμείς θέτουμε τους κανόνες και τους όρους λειτουργίας και συμβίωσης στο ‘’σπίτι’’ μας.
    Ε λοιπόν κανένα αφεντικό δεν δίνει έτσι απλόχερα την πίττα, που αυτός έφτιαξε με τόσο κόπο στο σπίτι του, σε όποιον ξένο φιλοξενούμενο και τα σκυλιά που έχει στο σπίτι του τα έχει βάλει για να τον υπηρετούν και να τον προστατεύουν.
    Τον μεν φιλοξενούμενο τον απομακρύνει από το σπίτι του εάν αυτός δεν δέχεται ή δεν σέβεται τους όρους και τους κανόνες που έχει βάλει τα σκυλιά δε, αν δεν τον υπηρετούν όπως πρέπει και τρώνε κόκκαλα που τους πετάνε οι περαστικοί, τα διώχνει ή τα ‘’σκοτώνει’’.
    Αποφασίστε λοιπόν τι είστε γιατί αν ο φιλοξενούμενός σας έχει συμπεριφορά ‘’νταβατζή’’ στο ίδιο σας το σπίτι και εσείς έχετε καταντήσει να τρώτε από τα αποφάγια του σκύλου σας, τότε ένα είναι σίγουρο, ΑΦΕΝΤΙΚΑ δεν είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή