Τηλέφωνα επικοινωνίας συντονιστικής επιτροπής Τραγάνας

Τηλέφωνα επικοινωνίας συντονιστικής επιτροπής Τραγάνας


Αλεξίου Αργύρης 6936950699



Κολιοφούτης Σταύρος 6944662705



Καστρίτσης Κώστας 6932453993

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Για το καλό του αγώνα .....

Όπως όλοι γνωρίζουμε,βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Αυτό ενέχει πολλούς κινδύνους,κατα την άποψή μας σαν επιτροπή αγώνα Τραγάνας ενάντια στα διόδια διότι,είναι πολύ πιθανόν να βρεθούνε πολλοί ουρανοκατέβατοι αλεξιπτωτιστές και αόρατοι μέχρι πριν λίγο καιρό ¨αγωνιστές¨ ,οι οποίοι θα θελήσουν να καπηλευτούν τον αγώνα μας και να τον χρησιμοποιήσουν όπως θα τους βόλευε. Θα τους ήταν ωφέλιμο προεκλογικά να δηλώνουν ¨αγωνιστές¨ και μάχιμοι πολίτες για το κοινό καλό και έτσι θα διεκδηκούσαν να εξαργυρώσουν τον υποτιθέμενο ¨αγώνα¨ τους στην μάχη της κάλπης.
Θέλοντας να διαφυλάξουμε τον αγώνα όλων μας που έχουμε κάνει ένα χρόνο τώρα και να μην πέσουμε θύματα τέτοιων περιπτώσεων αλλά παράλληλα και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ενότητα του κινήματος ενάντια στα διόδια,όπως έχει ήδη ειπωθεί σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό,η επιτροπή αγώνα Τραγάνας ανακοινώνει οτι μέχρι και το πέρας των εκλογών και την οριστική λήξη της οποιασδήποτε εκλογικής διαδικασίας, δεν θα συμμετέχει σε καμία κινητοποίηση ή εκδήλωση ή δράση του οποιουδήποτε και αν την δημιουργεί.

Ευχόμαστε όλοι να σκεφτούν πολύ σοβαρά και με ψυχραιμία την οποιαδήποτε κίνησή τους μέσα σε αυτήν την περίοδο και να μην αφήσουν να ξεπουληθεί ενός χρόνου αγώνας.

Να σύμπληρωθεί οτι συμμετέχουμε την Κυριακή στην ανοιχτή συζήτηση στον Μώλο και φυσικά σε ανοιγμα διοδίων που θα διοργανώνεται απο εμάς,τις επιτροπές αγώνα.
Δεν θα συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν αόρατοι ¨αγωνιστές¨  θέλοντας να χρησιμοποιήσουν τον αγώνα μας λόγο της προεκλογικής περιόδου.Αυτά,για να μην παρερμηνευτούν τα παραπάνω γραφόμενα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου