Τηλέφωνα επικοινωνίας συντονιστικής επιτροπής Τραγάνας

Τηλέφωνα επικοινωνίας συντονιστικής επιτροπής Τραγάνας


Αλεξίου Αργύρης 6936950699



Κολιοφούτης Σταύρος 6944662705



Καστρίτσης Κώστας 6932453993

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέντευξη μέλους της επιτροπής αγώνα Τραγάνας στο κανάλι STAR Λαμίας

Το μέλος της επιτροπής αγώνα ενάντια στα διόδια Τραγάνας και μέλος του Πανελλαδικού συντονιστικού κος Αλεξίου Αργύρης,έδωσε συνέντευξη σε μεσσηριανή εκπομπή επικαιρότητας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Λαμίας.
Ο κύριος Αλεξίου ενημέρωσε για την πορεία του αγώνα του κινήματος κατά των διοδίων,για τις τελευταίες συναντήσεις - συγκεντρώσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος,για το πόσο απλό είναι να συμμετέχει ενεργά κάποιος στο κίνημα εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο ανοίγει η μπάρα των διοδίων χωρίς να προκληθεί ζημιά.
Επίσης εξήγησε ότι κανένας πολίτης - οδηγός δεν έχει κάτι προσωπικό με του εργαζομένους στα γκισέ των διοδίων,που εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες και πολλές ώρες για 700 ευρώ,αλλά και οι οδηγοί πρέπει με κάποιον τρόπο να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην ελεύθερη μετακίνηση,δικαίωμα που διεκδηκώντας το,έρχονται σε ρήξη με τους εργαζομένους,που οι εταιρίες έχουν βάλει για να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Στην συνέχεια ενημέρωσε για την μεγάλη κινητοποίηση που θα γίνει στις 11/9. Με σύνθημα λοιπόν , ¨Πάμε ΔΕΘ,Σηκώστε τις μπάρες¨ αυτοκινητοπορεία θα ξεκινήσει από τα διόδια Αφιδνών και σταματώντας για μια ώρα σε κάθε σταθμό διοδίων θα ανοίγονται τα διόδια για ελεύθερη διέλευση. Στην συνέχεια θα ενσωματώνονται στην αυτοκινητοπορεία κάτοικοι από τον εκάστοτε σταθμό διοδίων και έτσι θα φτάσουν όλοι μαζί στην Θεσσαλονίκη όπου και θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα διόδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου